Woman
Προστασία, επαναφορά και βελτίωση του δέρματος, άμεση και με διάρκεια. Προϊόντα εμπνευσμένα από τη βιολογία του δέρματος αλλά με τη συμβολή της επιστήμης.
Το δέρμα μας επηρεάζεται τόσο από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες- θερμοκρασία, ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση – όσο και από τον τρόπο ζωής μας - άγχος, ταξίδια, έντονη καθημερινότητα, ανεπαρκή ύπνο.

Αναζητούμε τη φυσική ομορφιά και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας κάθε μέρα!

Διεκδικούμε ένα παρόν τέτοιο, που να μην επισκιάσει το μέλλον. Oμορφιά και υγεία μαζί! Τα προϊόντα ομορφιάς πρέπει να είναι οι καθημερινοί μας σύμμαχοι σε αυτό, με δράση τέτοια που να σέβονται τη φυσιολογία και τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Man
Η SOSkin γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια χάρη στην εμπειρία και το όραμα του Dr. Alexander Dingas.

Η Εμπειρία μας στην μελέτη της βιολογίας του δέρματος, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, μας επέτρεψε να κατανοήσουμε καλύτερα το δέρμα, τα βασικά συστατικά του και την μοναδική του δομή. Έχουμε αναπτύξει την Τεχνογνωσία, ώστε να καταφέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε και να «μιμηθούμε» αυτούς τους εξαιρετικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης, εξασφαλίζοντας ότι θα βοηθήσουμε το δέρμα σας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας μακροπρόθεσμα, χωρίς να διαταράξουμε την ισορροπία του.

Η πείρα μας σε συνδυασμό με τη γνώση των βιολογικών μηχανισμών αποτελεί κίνητρο για εμάς, να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε το δέρμα σας με βάση τη φυσιολογία του.

Alexandre Dingas
Προστασία, επαναφορά και βελτίωση του δέρματος, άμεση και με διάρκεια. Προϊόντα εμπνευσμένα από τη βιολογία του δέρματος αλλά με τη συμβολή της επιστήμης.

Χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε από την επιστημονική του διατριβή, ο στόχος του ήταν να λύσει το δίλημμα μεταξύ της αποτελεσματικότητας και της ανεκτικότητας του δέρματος: την επιλογή, δηλαδή, μεταξύ ανεκτικών από το δέρμα αλλά όχι πολύ ενεργών προϊόντων και προϊόντων που είναι αναμφίβολα αποτελεσματικά αλλά όχι πολύ «ευγενικά» με την επιδερμίδα.

Ως Bιολόγος, το έργο του επικεντρώθηκε σε μια εις βάθος γνώση του δέρματος, των συστατικών του, της δομής του και των φυσικών μηχανισμών επανόρθωσης και προστασίας.

Για την παρασκευή κάθε προϊόντος της SOSkin, ο Dr. Dingas προσπάθησε να χρησιμοποιήσει βιοσυμβατά συστατικά.

Τα συστατικά αυτά είναι παρόμοια με τα φυσικά συστατικά του δέρματος και έτσι αφομοιώνονται τέλεια από τον οργανισμό.

Δημιούργησε μια πρόταση προσφέροντας άμεση και βιώσιμη αποτελεσματικότητα, χωρίς συμβιβασμούς σχετικά με την ανοχή από το δέρμα.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα συστατικά, δημιούργησε βιομιμητικές φόρμουλες, εμπνευσμένες από τη δομή του δέρματος για να αποκαταστήσει τις λειτουργίες θρέψης και άμυνας, ώστε να ανταπεξέρχεται στους εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες και στα σημάδια της ηλικιακής γήρανσης. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού κόσμου με σεβασμό στη φύση και τους μηχανισμούς της, ενίσχυσε τις φόρμουλες αυτές με ενεργά συστατικά που στόχο έχουν τη διέγερση των φυσιολογικών μηχανισμών του δέρματος.

Τα προϊόντα της SOSkin προσφέρουν ένα τόσο υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας που έχουν υιοθετηθεί από επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής. Ακόμη, ως αποτελεσματικά και ασφαλή, έχουν επιλεγεί και από ειδικούς σε θέματα περιποίησης του δέρματος, δερματολόγους και φαρμακοποιούς.

Ο Dr. Alexandre Dingas αλτρουιστής και περιπετειώδης, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να παρουσιάσει την καινοτομία του και να συνεχίσει την ανάπτυξη του έργου του, προσφέροντας προϊόντα για όλους. Προϊόντα προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο δέρματος και σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες, από τη ζέστη της Μέσης Ανατολής, μέχρι τη ρύπανση των μεγάλων ασιατικών μητροπόλεων και το ηλιόλουστο κλίμα της πατρίδας του στη Μεσόγειο. Έτσι χτίστηκε ένα brand παγκόσμιας εμβέλειας, η SOSkin: μια μάρκα που ανταποκρίνεται απόλυτα στην αποστολή της:

“SaveOurSkin”

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

1989
Oλοκλήρωσε την έρευνα στην Bιοδιέγερση φυτικών εκχυλισμάτων & δημιούργησε τo Eργαστήριo SOSkin.
2000
Ολοκλήρωσε τη μικρο-καψουλοποίηση της ρετινόλης, κάτι που επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση της στις φόρμουλες των καλλυντικών.
2001
Μετά την επίτευξη μικρο-καψουλοποίησης των λιποδιαλυτών συστατικών (ρετινόλη) συνέχεια είχε η μικρο-καψουλοποίηση των υδατοδιαλυτών συστατικών όπως η Σεντέλα Ασιάτικα, το σύμπλεγμα Σεντέλα Ασιάτικα – Γιαμ και η Βιταμίνη C.
2005
Τελειοποιεί το σύμπλεγμα συστατικών του εμβληματικού n-BTX με μικρο-καψουλοποίηση.
2008
Συνεργάστηκε με Δερματολογικά Κέντρα για την δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων απολέπισης (peeling) με υψηλή συγκέντρωση οξέων φρούτων.
2018
Δεσμεύεται να ερευνήσει και να αναπτύξει αντηλιακές φόρμουλες ασφαλείς στη χρήση και φιλικές προς του ωκεανούς με κατάλληλα και επιλεγμένα φίλτρα. Αυτές αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2021.
2019
Τελειοποιεί και λανσάρει τις σειρές HYDRAWEAR και CICAPLEX, με εξαιρετικά ενυδατική, καταπραϋντική και αναπλαστική δράση.
Alexia Dinga
Μια νέα εποχή ξεκινά. Το όραμα της Alexia DINGAS.
"Η SOSkin αποτέλεσε μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας ..."

...και μερικές φορές αποσπούσε την προσοχή του πατέρα μου. Μετά τις σπουδές μου στον τομέα των επιχειρήσεων, ανακάλυψα τι πραγματικά είναι αυτό το brand: Η δύναμη και ο νεωτερισμός του που ταυτίζεται με τον σύγχρονο καταναλωτή, ο σεβασμός στο δέρμα και την φυσιολογία του, η ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς κάθε μέρα, με αποτελέσματα που διαρκούν…είναι μοναδικό. Πέρα από τη δράση των προϊόντων μας, ελέγχουμε ενδελεχώς ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, τις προμήθειες των πρώτων υλών, την παραγωγή μας, καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο για βέλτιστη ασφάλεια. Οι εγκαταστάσεις μας παραμένουν εγχώρια, στη πόλη Nice Côte d'Azur, όπου εκεί βρίσκονται και όλες οι ομάδες έρευνας και παραγωγής.

Το προσωπικό μας είναι παθιασμένο με αυτό που κάνει και εμείς παρέχουμε την φροντίδα που του αρμόζει, κάτι που συνάδει με το τι σημαίνει κοινωνική υπευθυνότητα στον σύγχρονη εποχή.

«Ήθελα λοιπόν να πάω ένα βήμα παραπέρα.»

Ήθελα λοιπόν να υπερασπιστώ αυτό το brand και την αποστολή του, να το κάνω δημοφιλές, επικοινωνώντας απευθείας με τους καταναλωτές μέσω του τύπου και των social media.

Ήθελα επίσης να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο.

Ενσωματώσαμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις μας για τη φροντίδα των καταναλωτών μας και την υγεία του δέρματός τους, ακολουθώντας μια βελτιωμένη προσέγγιση κατά τη δημιουργία των φορμουλών.

Ήθελα επίσης να έχουμε επίγνωση για το «αποτύπωμά» μας στον πλανήτη. Αυτό υποστηρίζεται μέσω της πρωτοβουλίας μας για τη βελτιστοποίηση των συσκευασιών μας, τη δημιουργία πιο βιοδιασπώμενων φορμουλών και τον έλεγχο της ασφάλειας των προϊόντων μας απέναντι στους καταναλωτές και το περιβάλλον.

Ανέλαβα τα ηνία της SOSkin αποφασισμένη να προάγω το όραμά της με άμεση προτεραιότητα:

“SaveOurSkin”

Δεσμεύσεις & αποδείξεις

Παρέχουμε την προστασία, την επανόρθωση και την νεανική όψη που αναζητάτε σήμερα, άμεσα και με σεβασμό στο δέρμα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικότητα που διαρκεί και είναι ανεκτή.

Καθώς το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματoς, προσφέρουμε εγγυημένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, επιβλέποντας τις πρώτες ύλες και την ιχνηλάτηση των συστατικών, την παρασκευή και τον έλεγχο κάθε σταδίου στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στο Carros που βρίσκεται στη Νίκαια της Κυανής Ακτής, μια περιοχή που συνδυάζει επιδέξια την ομορφιά, τη φύση και τον μοντερνισμό.

Κάθε συστατικό είναι βιοσυμβατό. Μέσω των συστατικών και του τρόπου δράσης τους, οι φόρμουλές μας «μιμούνται» τη φυσική δομή και τις διαδικασίες του δέρματος, και έτσι χαρακτηρίζονται βιομιμητικές.

Αυτή η συμβατότητα επικυρώνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους δοκιμής, για την εγγυημένη ασφάλεια και την ανεκτικότητά τους από το δέρμα. Επειδή η εξειδίκευσή μας μας επιτρέπει να υπερβούμε τη «μίμηση» για να επιτύχουμε τη βιοδιέγερση, η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας είναι σημαντική και επικυρώνεται από κλινικές μελέτες.

Καθώς η SOSkin προστατεύει το δέρμα, προστατεύει και το περιβάλλον, με φόρμουλες και συσκευασίες που είναι πιο φιλικές προς αυτό, περισσότερο από ποτέ.

Οι αξίες
Σεβασμός για τον άνθρωπο και τη φύση σε όλες τις μορφές:

Στο δέρμα, στα συστατικά και στους μηχανισμούς του. Η παραγωγή και όλες οι διαδικασίες μας στοχεύουν στη μείωση του οικολογικού τους αποτυπώματος. Όλη η επιστημονική μας έρευνα διεξάγεται χωρίς τη χρήση δοκιμών σε ζώα.

Υψηλά πρότυπα για την αποτελεσματικότητα προς τους καταναλωτές: Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε μελέτες για την ασφαλή χρήση και σε τεστ αποτελεσματικότητας & ικανοποίησης σε εθελοντές.

Ποιότητα των προϊόντων μας: Έχουμε τον πλήρη έλεγχο των προμηθειών των πρώτων υλών, της δημιουργίας των φορμουλών, της παρασκευής και του ποιοτικού ελέγχου, την ιχνηλάτηση και την παρακολούθηση στην παραγωγή μας, με πιστοποίηση ISO 22716 για τις εγκαταστάσεις μας στο Carros, ένα χωριό στη Νίκαια Κυανή Ακτή.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας για κάθε προϊόν. Εταιρική ηθική και κοινωνικός ρόλος: Η παραμονή της παραγωγής στη Γαλλία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού αποτελούν το κύριο μέλημα της εταιρείας. Εκπληρώνει τον κοινωνικό της ρόλο στην περιοχή που εδρεύει και ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των προμηθευτών της.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, ορισμένες από τις ενέργειες που σταδιακά εφαρμόζουμε και θα ολοκληρωθούν μέχρι και το 2022 είναι: η προμήθεια τοπικών πρώτων υλών, ένα σχέδιο βελτίωσης των συσκευασιών με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, ο περιορισμός της χρήσης οικο-τοξικών δραστικών συστατικών και συστατικών που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές: όπως μεταλλικά αντηλιακά φίλτρα, νανοσωματίδια, συντηρητικά κ.λπ."

Δράσεις μέχρι το 2021
Ανακυκλώσιμες
Ανακυκλώσιμες εξωτερικές συσκευασίες
Πρόληψη
Πρόληψη και μείωση της δημιουργίας προϊοντικών αποβλήτων κατά την παραγωγική διαδικασία
Χάρτινες ταινίες ασφαλείας
Χρήση χάρτινων ταινιών ασφαλείας
Αφαίρεση οδηγιών χρήσης
Αφαίρεση των χάρτινων οδηγιών χρήσης που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία
Δράσεις μέχρι το 2022 *
Ανακυκλωμένες
Αντικατάσταση με ανακυκλωμένες συσκευασίες και αυτοκόλλητα
Αντικατάσταση
Αντικατάσταση των κρεμικών συσκευασιών
* Υπόκειται σε εκκαθάριση αποθεμάτων.

Τα καινοτόμα καλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας SOSKIN διατίθενται στην ελληνική αγορά από την ISOPLUS A.E, Λ.Συγγρού 236, Καλλιθέα, 210 95 79 707.