Η ISO-PLUS λανσάρει τα καινοτόμα καλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας SOSKIN

Η ISOPLUS λανσάρει στην Ελλάδα τα καινοτόμα γαλλικά δερμοκαλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας SOSKIN, τα οποία αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρείας για την φροντίδα και την περιποίηση του προσώπου.

Η SOSKIN από το 1992 μέχρι και σήμερα, με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας, εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε τύπου επιδερμίδας και σχεδιάζει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο με μία υπόσχεση: Πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά στην όψη.

 

Τι κάνει τη SOSKIN μοναδική;

Η SOSKIN χάρη στη βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται.

 

Η φιλοσοφία της SOSKIN

Με το μότο «SAVE OUR SKIN», κάθε προϊόν δουλεύει προς τρεις κατευθύνσεις:

  • Αναπληρώνει υαλουρονικό οξύ και πρωτεϊνες στην επιδερμίδα που αποτελούν βασικά δομικά συστατικά του δέρματος, καθώς και στοιχεία που διατηρούν την ελαστικότητα και την νεανική όψη.
  • Αποκαθιστά τις λειτουργίες της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος με ενεργά στοιχεία από βότανα, έτσι ώστε η επιδερμίδα να τρέφεται σωστά και να προστατεύεται αποτελεσματικά από εξωτερικούς παράγοντες.
  • Επανενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, για πρόληψη της γήρανσης και την εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών.

 

Οι σειρές περιποίησης της SOSKIN

Κάθε σειρά περιποίησης έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας ή δερματικό πρόβλημα, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των πραγματικών αιτιών, και όχι απλά στην πρόσκαιρη διόρθωση του οπτικού αποτελέσματος.

Ειδικότερα, οι φόρμουλες των προϊόντων:

  • Μιμούνται και αντιγράφουν την φυσική λειτουργία του δέρματος, με σκοπό την επίτευξη ήπιας δράσης των δραστικών συστατικών και την αποφυγή παρενεργειών
  • Υποκαθιστούν τα μόρια που συνθέτουν το δέρμα
  • Τονώνουν & διεγείρουν τις λειτουργίες της θρέψης και της άμυνας του δέρματος
  • Αντιμετωπίζουν τις αιτίες προβλημάτων και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή τους κι έτσι βοηθούν το δέρμα να διατηρεί την φυσική του ισορροπία
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένες

Πιο αναλυτικά, οι σειρές περιποίησης της SOSKIN είναι:

[R+] RESTORATIVE / ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

[Α+] AGE PERFORMANCE / ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

[P+] PURE PREPARATION / ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

[W+] WHITE SPECIFICATION / ΛΕΥΚΑΝΣΗ

SUN GUARD- ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κάθε σειρά περιποίησης, διαθέτει τον δικό της χρωματικό κώδικα  και περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, κρέμες ημέρας, προϊόντα περιποίησης νύχτας, προϊόντα για τη φροντίδα των ματιών, ορούς, καθώς και ειδικά προϊόντα εξειδικευμένης δράσης.

Ανακαλύψτε τις σειρές περιποίησης SOSKIN και βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!