Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η χώρα προέλευσης των προϊόντων SOSKIN;

Η SOSKIN ιδρύθηκε το 1992, με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας, από τον Δρ. Αλέξανδρο Δίγκα, Doctor of Human and Biological Science και σήμερα δραστηριοποιείται σε 45 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε τύπου επιδερμίδας και σχεδιάζει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα με μία υπόσχεση: Πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά στην όψη.

Είναι ασφαλή τα προϊόντα SOSKIN;

Η εταιρεία διαθέτει ένα Κέντρο΄Ερευνας και Ανάπτυξης, εργοστάσιο παραγωγής και διοικητικές υπηρεσίες. Οι υποδομές της χαίρουν των καλύτερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών [GMP: ISO 22716]. Κάθε προϊοντική φόρμουλα αναπτύσσεται και ελέγχεται σε όλα τα στάδια των παραγωγικών δραστηριοτήτων, εμπνευσμένη από τις μεθόδους των φαρμακευτικών εργαστηρίων.

Η SOSKIN, ιδιαίτερα απαιτητική σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας, παρακολουθεί την συνολική γραμμή παραγωγής από την συλλογή των πρώτων υλών μέχρι την τελική συσκευασία των καλλυντικών, στις εγκαταστάσεις της στη Νίκαια της Γαλλίας.

Τι είναι η βιομιμητική τεχνολογία;

Η SOSKIN χάρη στη βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται.

Έτσι, οι φόρμουλες των προϊόντων:

 • Μιμούνται και αντιγράφουν την φυσική λειτουργία του δέρματος, με σκοπό την επίτευξη ήπιας δράσης των δραστικών συστατικών και την αποφυγή παρενεργειών
 • Υποκαθιστούν τα μόρια που συνθέτουν το δέρμα
 • Τονώνουν & διεγείρουν τις λειτουργίες της θρέψης και της άμυνας του δέρματος
 • Αντιμετωπίζουν τις αιτίες προβλημάτων και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή τους κι έτσι βοηθούν το δέρμα να διατηρεί την φυσική του ισορροπία
 • Είναι δερματολογικές ελεγμένες
Υπάρχουν συστατικά με βιομιμητική δράση που μπορούν να αναπαράγουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του νεανικού δέρματος;

Οι ειδικοί στη βιολογία του δέρματος της SOSKIN έχουν διεξάγει έρευνα σχετικά με τη δομή του δέρματος και πώς οι ορμονικές και περιβαλλοντικές αλλαγές επηρεάζουν τους βιολογικούς μηχανισμούς του.

Με την πάροδο του χρόνου ο δερματικός φραγμός είναι όλο και πιο αναποτελεσματικός. Το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο στις εσωτερικές ανισορροπίες (ορμόνες, στρες) και λιγότερο ανθεκτικό σε εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες. Η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα ο υποστηρικτικός δομικός ιστός να χάνει την πυκνότητά του και η επιδερμίδα να γίνεται πιο άκαμπτη: οι ρυτίδες εγκαθίστανται και δημιουργούν αυλακώσεις, οι λεπτές γραμμές και τα «μικρο-σπασίματα» δεν μπορούν να επιδιορθωθούν.

Για την αποκατάσταση αυτών των ανισορροπιών και τη διόρθωση των ατελειών, η σειρά [A+] AGE PERFORMANCE / ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ της SOSKIN υποκαθιστά τα φυσικώς ευρισκόμενα συστατικά του δέρματος με αποτέλεσμα να:

 • ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (STRETCH-EFFECT):
  Αγνά συστατικά μιμούνται τα δομικά μόρια που παράγονται από το δέρμα για τη σύσφιξη του δερματικού πλέγματος και τη βελτίωση των βιολογικών μηχανισμών. (Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο, Υδροξυπρολίνη)
 • ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ:
  Συστατικά φυτικής προέλευσης παρέχουν στο συνδετικό ιστό πρωτεΐνες παρόμοιες με αυτές της επιδερμίδας για να ενισχύσουν τη θρέψη της και το γέμισμα των ατελειών («μικρο-σπασίματα», ρυτίδες) του δέρματος. (Σεντέλα ασιάτικα, Γιάμ, Σόγια, Χιτοζάνη, Εξαπεπτίδια)
 • ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ:
  Δερματολογικά συστατικά συμβατά με το δέρμα προάγουν την διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης και βελτιώνουν δραστικά την ποιότητα του δέρματος. (Ρετινόλη, Ασκορβικό οξύ, Πυρίτιο, Γλυκολικό οξύ, Εξυλισορκινόλη)
Υπάρχει σειρά περιποίησης για τη μεικτή, λιπαρή και με τάση ακμής επιδερμίδας;

Ναι, υπάρχει σειρά περιποίησης με εξειδικευμένη δράση για τη μεικτή, λιπαρή και με τάση ακμής επιδερμίδα, που διακρίνεται σε 3 κατηγορίες:

 • Σειρά προϊόντων MAT:
  ενισχύει το πέπλο προστασίας του υγιούς δέρματος και αποτρέπει τον φραγμό των πόρων (υπερβάλλον σμήγμα, ορατοί πόροι)
 • Σειρά προϊόντων AKN:
  βοηθά στην περιποίηση των ατελειών της επιδερμίδας με τάση ακμής (κοκκινίλες, ερεθισμοί, ανώμαλη υφή, φλεγμονές)
 • Σειρά HYDRA:
  προστατεύει το ευαισθητοποιημένο δέρμα μετά από θεραπείες που προκαλούν ερεθισμό (ενυδάτωση επιδερμίδας)
Τα προϊόντα λεύκανσης αφορούν μόνο συγκεκριμένους τύπους δέρματος;

Στη SOSKIN, στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, ανεξαρτήτου χρώματος, τύπου ή ηλικίας. Έτσι, δημιουργήσαμε την σειρά SOSKIN WHITE SPECIFICATION (W+)/ΛΕΥΚΑΝΣΗ για να αξιοποιήσουμε τον κύκλο ζωής της μελανίνης και να προσφέρουμε λύσεις για τη λεύκανση της επιδερμίδας, τόσο για τα πιο λεπτά δέρματα (ανοιχτόχρωμο και εύθραυστο δέρμα) όσο και για τα πιο παχιά (με κηλίδες και δυσχρωμίες δέρμα). H προϊοντική σειρά για τη λεύκανση εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα. Οι καφέ κηλίδες μειώνονται ορατά, οι δυσχρωμίες εξομαλύνονται και η επιδερμίδα έχει πιο λαμπερή και ομοιόμορφη όψη.

Ποια είναι η πρόταση της SOSKIN για αντηλιακή φροντίδα ενάντια στη φθορά του χρόνου;

Η SOSKIN έχει δημιουργήσει μία σειρά αντηλιακής φροντίδας που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UV και αποτρέπει τη φθορά του DNA σε κυτταρικό επίπεδο. Η μοριακή κατανομή στις συνθέσεις δημιουργεί ένα συμπαγές σύστημα λιποδιαλυτών και οργανικών φίλτρων σε συνδυασμό με μη-τοξικά ανόργανα μεταλλικά φίλτρα, επιλεγμένα να λειτουργούν συμπληρωματικά και αποτελεσματικά στον έλεγχο όλου του φάσματος της UVA/UVB ακτινοβολίας.