Restorative

HYDRAWEAR: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το ευαίσθητο ή μη ανεκτικό δέρμα είναι μια συνθήκη η οποία σχετίζεται με το αίσθημα δυσφορίας, καύσου, τραβήγματος, κνησμό και ερυθρότητα.

Προκύπτει ως αποτέλεσμα αυξημένης αντίδρασης σε εξωγενείς παράγοντες (ακραίες κλιματικές συνθήκες, UV ακτινοβολία, ρύπανση, σκληρά καθαριστικά) ή ενδογενή ερεθίσματα (ορμόνες, στρες), τα οποία δε θα πυροδοτούσαν αντιδράσεις σε κανονικό δέρμα.

Η υπερευαισθησία του δέρματος προκαλείται από ένα ασυνήθιστα χαμηλό όριο ανοχής, λόγω του εξασθενημένου και διαπερατού δερματικού φραγμού, επιτρέποντας την διείσδυση παραγόντων.

Ανισορροπία στο ευαίσθητο δέρμα

ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ >
Εξαιτίας προβληματικού υδρολιπιδικού φίλμ, το οποίο δεν παράγει επαρκείς ποσότητες σμήγματος και δεν διατηρείται η λειτουργία του δερματικού φραγμού.
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ >
Λόγω διαταραχής της λειτουργίας του δερματικού φραγμού.
ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ >
Εξαιτίας της ενεργοποίησης του αγγειακού δικτύου της επιδερμίδας από την αντίδραση των νευρικών ινών του δέρματος στα ποικίλα χημικά, θερμικά και φυσιολογικά ερεθίσματα.

Η SOSKIN μειώνει την ευαισθησία και αποκαθιστά την αίσθηση ανακούφισης σε 3 δράσεις:

  • Ενδυνάμωση των ουσιών του μεσοκυττάριου χώρου και εξασφάλιση ενός προστατευτικού φιλμ, χάρη στα λιπαρά οξέα που αποτρέπουν την διείσδυση παραγόντων που προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα.
  • Αναπλήρωση της υγρασίας του δέρματος με τη χρήση Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικών μοριακών βαρών. Δράση σε διαφορετικά επίπεδα για περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού.
  • Αύξηση των επιπέδων ανεκτικότητας και περιορισμός της νευρικής απόκρισης με τη χρήση καταπραϋντικών παραγόντων.

HYDRAGLOW: ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ

Το άτονο, θαμπό δέρμα είναι γενικά ξηρό, με ορατούς πόρους και σημάδια κόπωσης όπως οι μαύροι κύκλοι.

Πολλαπλοί παράγοντες εμποδίζουν την φυσιολογική ανανέωση του δέρματος και τραυματίζουν την προστατευτική του ασπίδα οδηγώντας έτσι στην εμφάνιση των πρώτων γραμμών έκφρασης και ρυτίδων.

Η SOSKIN προσφέρει μια ρουτίνα περιποίησης που διακρίνεται από 2 βασικές δράσεις:

  • Ενεργοποίηση κυτταρικής ανανέωσης: μέσω μηχανικής απολέπισης με A.H.A
  • Οξυγόνωση της επιδερμίδας μέσω ισχυρών λιποσωμιακών συστατικών: Βιταμίνη C

CICAPLEX®: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Μετά από κάποιο δερματικό τραυματισμό ή ερεθισμό (κόψιμο, ακμή, ακραίες κλιματικές συνθήκες, επιφανειακή δερματολογική θεραπεία), το δέρμα αντιδρά εκκινώντας τη φυσική βιολογική διαδικασία επούλωσης. Η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα έχει την ικανότητα να επουλωθεί και να αναγεννηθεί μετά από βλάβη, είτε επιφανειακή, είτε εκτενέστερη. Η SOSKIN δρα ενισχυτικά κατά την τρίτη και τελευταία φάση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης, που λέγεται επιθηλιοποίηση, για την θεραπεία και προστασία της τραυματισμένης ή ερεθισμένης περιοχής.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ
ΘΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟ
ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ & ΟΥΛΕΣ

Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης ιδανική για νεανικό και ευαίσθητο δέρμα.

Η προετοιμασία της επιδερμίδας προσφέρεται με προϊόντα σε ποικίλες υφές: διφασικό ντεμακιγιάζ, γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν & μικκυλιακό νερό, για να αφαιρέσετε απαλά το μακιγιάζ από οποιαδήποτε επιδερμίδα.

Ενυδάτωση ευαίσθητου δέρματος: Ενυδατικές θεραπείες για την αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος και μαλακτικά συστατικά για να επαναφορά της αρχικής εμφάνισης.

Πρώτες γραμμές έκφρασης & φυσική λάμψη: προληπτική αντιγηραντική περιποίηση δέρματος για την ανάδειξη της λάμψης του δέρματος και την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένο για θαμπό, άτονο δέρμα και τις πρώτες ρυτίδες.


Μάθε περισσότερα για τις σειρές περιποίησης της SOSKIN: