Δερμοκαλλυντική περιποίηση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΟΥ
Η SOSKIN παρέχει προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος
με την δύναμη των αποτελεσμάτων.
Μάθε περισσότερα για τις διαφορετικές σειρές παρακάτω:
Restorative
Restorative
Σειρά ειδικά σχεδιασμένη για νεανικά, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα.
Προετοιμασία του δέρματος
Καθαρισμός και προετοιμασία - Η προετοιμασία της επιδερμίδας προσφέρεται με προϊόντα σε ποικίλες υφές: διφασικό ντεμακιγιάζ, γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν & μικκυλιακό νερό, για να αφαιρέσετε απαλά το μακιγιάζ από οποιαδήποτε επιδερμίδα.
HYDRAWEAR
Ενυδάτωση ευαίσθητου δέρματος - Ενυδατικές θεραπείες για την αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος και μαλακτικά συστατικά για επαναφορά της αρχικής εμφάνισης.
HYDRAGLOW
Επαναφορά της φυσικής λάμψης - Προληπτική αντιγηραντική περιποίηση δέρματος για την ανάδειξη της ομορφιάς του δέρματος και την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένο για θαμπό, άτονο δέρμα και τις πρώτες ρυτίδες.
Περισσότερα
Age Performance
Age Performance
Σειρά για την διατήρηση του δερματικού πλούτου και την αίσθηση ικανοποίησης σε οποιαδήποτε ηλικία.
Αντιγηραντική σειρά "Global"
Ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας - Παράταση της νεότητας του δέρματός σας, από την ηλικία των 40 ετών. Λείανση, ενυδάτωση, αναζωογονητική περιποίηση δέρματος εμπνευσμένη από τη δύναμη της φύσης για την διατήρηση της νεανικής όψης.
Αντιγηραντική σειρά "Correction"
Βαθιές ρυτίδες, ατέλειες της επιδερμίδας, πρώιμες κηλίδες γήρανσης - Υψηλής ποιότητας δερμοκαλλυντικά συστατικά για χρήση ως θεραπείες στοχεύοντας στη ριζική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Σχεδιασμένα για να μειώνουν δυσχρωμίες στο δέρμα προσφέροντάς του λαμπερή όψη.
Αντιγηραντική σειρά "Structure"
Χαλάρωση του δέρματος, απώλεια πυκνότητας - Αναζωογόνηση της επιδερμίδας για την αναδημιουργία κυττάρων και της σφριγηλότητας του ώριμου δέρματος. Σχεδιασμένο για να βελτιώσει την ελαστικότητα και να αναμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου. Ελαττώνει την ανανέωση των κυττάρων, θρέφει την όψη του δέρματος και ενισχύει τις λειτουργίες του μετά την ηλικία των 50 ετών.
Περισσότερα
Pure Preparation
Pure Preparation
Σειρά που παρέχει κατάλληλες λύσεις για την ανισορροπία του δέρματος με τάση για ακμή, αντιμετωπίζει τις ορατές επιπτώσεις και αντισταθμίζει τις υποτροπές. Μη φαγεσωρικές λύσεις για τον συνδυασμό του λιπαρού με τάσεις για ακμή τύπου δέρματος.
Βαθύς καθαρισμός "MAT"
Υπερβάλλον σμήγμα, ορατοί πόροι - Καθημερινή περιποίηση που ενισχύει το πέπλο προστασίας του υγιούς δέρματος και αποτρέπει τον φραγμό των πόρων.
Βαθύς καθαρισμός "AKN"
Δέρμα με ατέλειες, ανώμαλη υφή, φλεγμονώδης ακμή - Υγιές δέρμα σήμερα, λιγότερες ατέλειες αύριο.
Βαθύς καθαρισμός "HYDRA"
Προστατεύει το ευαισθητοποιημένο δέρμα μετά από θεραπείες που προκαλούν ερεθισμό.
Περισσότερα
White Specification
White Specification
Ολοκληρωμένη σειρά κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας αποκαθιστώντας τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος και επαναφέροντας στην επιδερμίδα μια πιο λαμπερή και ομοιόμορφη όψη. Προσφέρουμε λύσεις για τη λεύκανση της επιδερμίδας, τόσο για τα πιο λεπτά δέρματα όσο και για τα πιο παχιά, θαμπά, δέρματα (με κηλίδες και δυσχρωμίες δέρμα).
Η SOSKIN ανέπτυξε το σύμπλεγμα «D-WHITE», το οποίο δρα στην αιτία και σε κάθε στάδιο του χρωματισμού: επιδρά στην επιφάνεια, αναστέλλει τη σύνθεση χρωστικών ουσιών και ρυθμίζει τη μεταφορά και τη συσσώρευση αυτών.
Περισσότερα
White Specification
White Specification
Σειρά υψηλής προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
Μεγάλη ποικιλία υφών συνδυάζοντας προστασία και ευχάριστη χρήση. Εγγυημένη ποιότητα για προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, non-sticky και αόρατα αντηλιακά, προσφέροντας την ίδια αίσθηση μιας συνηθισμένης περιποίησης δέρματος. 2 κατηγορίες: Ultra SPF30 και Intense SPF50 +.
Περισσότερα